Trampoline inground

Inground trampoline

Een inground trampoline is een trampoline die zich in de grond bevindt. Een dergelijke trampoline is speciaal vervaardigd voor het ingraven. Dit is één van de redenen waarom het beter is om een speciaal inground model aan te schaffen, wanneer u van plan bent om een trampoline in te graven. Ook scheelt het aanzienlijk in het graafwerk.

Voordeel inground trampoline
Maar het grootste voordeel van een inground trampoline ten opzichte van een gewone trampoline, is dat het veel beter in het tuinbeeld past. Het steekt amper uit, waardoor het een verrijking voor uw tuin zal zijn en niet gezien zal worden als een obstakel.

De trampolines zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Zo zal voor een kleine tuin een trampoline met een diameter van 244 centimeter al heel geschikt zijn, terwijl de grootste in zijn soort een diameter heeft van wel 427 centimeter!

Het staalwerk van deze inground trampoline is 1,8 millimeter. Het staalwerk is zwaar gegalvaniseerd en gepoedercoat, wat extra bescherming biedt. Dit is van belang, aangezien de trampoline constant blootgesteld wordt aan invloeden van buitenaf, zoals vocht en zonlicht.

inground trampoline

Veiligheid
Veiligheid staat natuurlijk voorop. Het 3 centimeter dikke en 30 centimeter brede randkussen draagt hier aan bij, en het scheelt natuurlijk ook dat een eventuele val van een inground trampoline een stuk minder hoog zal zijn dan van een reguliere trampoline.
Ook volwassenen hebben veel baat bij het gebruik van een trampoline. Het uitvoeren van fitnessoefeningen op de trampoline laat goede resultaten zien. Trampolinespringen is bijvoorbeeld veel beter voor het lichaam dan touwtjespringen; de gewrichten en botten worden namelijk een stuk minder belast. Tien minuten springen op de trampoline heeft hetzelfde resultaat als een half uur joggen.
Het is soms niet gemakkelijk om ervoor te zorgen dat kinderen voldoende beweging krijgen en genoeg tijd in de buitenlucht doorbrengen. Met een trampoline is dit een stuk gemakkelijker; eenmaal begonnen met trampolinespringen, zullen ze ongetwijfeld jaar na jaar samen met andere kinderen gebruik maken van de inground trampoline.

Inground trampoline kopen? 
Bent u nou de persoon die een prachtige ingegraven trampoline zoekt dan heb ik voor u de beste website waar je deze inground trampolines kunt vinden. Zeer goede kwaliteit en wordt ook nog eens gratis geleverd!

 

Leave a Reply