Valuta:
   Winkelwagentje : 0 Item(s)

Privacy verklaring

Welkom op onze online winkel. Ons doel is dat u zich zo comfortabel gebruik van onze website als u winkelen in uw plaatselijke winkelcentrum. Wanneer je product (en) aan te kopen via onze website, nemen we de kwestie van de veiligheid serieus. Elke keer dat u uw credit card nummer, uw facturering en verzendgegevens invoeren bij het winkelen, zullen wij de industrie-standaard Secure Sockets Layer (SSL) technologie te gebruiken om de informatie te voorkomen worden onderschept.

Onze toewijding aan privacy

Uw privacy is belangrijk voor ons. Om uw privacy veilig te houden, bieden wij deze mededeling, waarin onze online informatie praktijken en de keuzes die je kunt maken over de manier waarop uw informatie wordt verzameld en gebruikt. Om dit bericht gemakkelijk te vinden, maken we het beschikbaar op onze homepage en op elk punt waar persoonlijk identificeerbare informatie kan worden gevraagd.

De informatie die we verzamelen:
Deze mededeling is van toepassing op alle verzamelde of op onze website verstrekte informatie. Op sommige pagina's kunt u producten bestellen, aanvragen doen, en je aanmelden om materialen te ontvangen. De aard van de verzamelde persoonlijke informatie op deze pagina's zijn naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer, creditcard / betaalkaart informatie. Op sommige pagina's kunt u informatie over andere mensen te dienen. Bijvoorbeeld, als u een gift online bestellen en willen dat het rechtstreeks naar de ontvanger, moet u het adres van de ontvanger in te dienen. In dit geval, de soorten persoonlijke gegevens verzameld zijn naam, adres, telefoonnummer.

De wijze waarop wij de informatie:
We gebruiken de informatie die u over uzelf bij het plaatsen van een bestelling alleen voor die bestelling af te ronden. We gebruiken deze informatie niet aan derden, behalve voor zover nodig is om dat bestelling af te ronden. We gebruiken de informatie die u over iemand anders bij het plaatsen van een bestelling alleen om het product te verzenden en om de levering te bevestigen. We gebruiken deze informatie niet aan derden, behalve voor zover nodig is om dat bestelling af te ronden. We maken gebruik van niet-identificatie en geaggregeerde informatie om onze website beter te ontwerpen en te delen met adverteerders. Zo kunnen we een adverteerder vertellen dat X aantal personen bezocht een bepaald gebied op onze website, of dat Y aantal mannen en Z aantal vrouwen vulden ons inschrijfformulier, maar we zouden niet iets dat kan worden gebruikt voor het identificeren openbaren die individuen. Tot slot, nooit de persoonlijk identificeerbare informatie die ons online op een manier die niets met de hierboven beschreven maken we gebruik of delen zonder ook het verstrekken u de mogelijkheid om opt-out of andere wijze niet-verwante toepassingen te verbieden.

Onze toewijding aan Data Security

Om ongeautoriseerde toegang te voorkomen, gegevens accuraat te houden, en zorgen voor het juiste gebruik van informatie, hebben wij de geschikte fysieke, elektronische en bestuurlijke procedures te beschermen en beveiligen van de informatie die we online verzamelen.

Hoe kunt u de toegang tot of correctie van uw informatie:
U kunt toegang krijgen tot al uw persoonlijk identificeerbare informatie die we online verzamelen en onderhouden door ons een schriftelijk verzoek aan de vermeld op de pagina Info adres herzien. We gebruiken deze procedure om uw informatie beter te beschermen. U kunt feitelijke fouten in uw persoonlijk identificeerbare informatie te corrigeren door het sturen van een verzoek dat op geloofwaardige wijze toont fout. Om uw privacy en veiligheid te beschermen, zullen we ook redelijke stappen om uw identiteit te verifiëren voordat toegang verlenen of correcties.

Hoe ons contacteren:
Mocht u nog andere vragen of opmerkingen heeft over deze privacy policies, stuur ons dan een e-mail, of neem contact op met onze klantenservice online.