Inground trampoline

Inground trampoline wat is het nou precies?

Een inground trampoline is een trampoline die, zoals de naam al zegt, bedoelt is om in te graven. Een reden om hiervoor te kiezen kan zijn dat men een dergelijke trampoline veel beter in het ontwerp van de tuin vindt passen. Een ingegraven trampoline ligt namelijk bijna gelijk met de grond.
Een andere reden kan de veiligheid zijn. Kinderen springen op de trampoline al erg hoog en een trampoline die van zichzelf al een behoorlijke hoogte heeft vanaf de grond, maakt de val wellicht onnodig gevaarlijk. Veel mensen kiezen daarom voor een inground trampoline.
Natuurlijk zijn er gewone trampolines die je ook kunt ingraven, maar deze trampoline is hier speciaal voor ontworpen.

Verschil met een gewone trampoline
Zo heeft deze trampoline veel kortere poten, die buiten de kuil blijven. Ze hoeven dus niet te worden ingegraven. Hierdoor wordt de omtrek van de kuil ook een stuk kleiner; het scheelt dus een hoop graafwerk, ten opzichte van een gewone kuil voor een trampoline, hoeft er maar een kwart te worden uitgegraven.

Mocht u overwegen om een trampoline te kopen en deze in te graven, dan is het zeker de moeite waard om u hierin verder te verdiepen. Het ingraven van een gewone trampoline zal namelijk betekenen dat deze trampoline kan gaan roesten, terwijl bij de inground trampoline de poten boven de grond staan.
Natuurlijk moet u bij het ingraven wel rekening houden met de omgeving. Het is het veiligst wanneer u anderhalf a twee meter om de trampoline geen bomen, tuinmeubilair of andere voorwerpen plaatst.
Verder biedt de inground trampoline alle voordelen die de gewone trampoline ook biedt. Kinderen zullen er uren zoet op zijn en genieten van het bijzondere gevoel van springen, terwijl ze leren om evenwicht te bewaren en hun motoriek verbeteren. Ook voor de ontwikkeling van de spieren is het springen nuttig.

Voor volwassenen
Ook voor volwassen biedt een trampoline uitkomst. Fitnessoefeningen kunnen gecombineerd worden met springen op de trampoline, zodat de gewrichten minder belast worden en de calorieverbranding een stuk sneller gaat. Bovendien verlaagt springen op de trampoline eventuele stress. Zo biedt het niet alleen uw kind ontspanning, maar kan u ook genieten van de inground trampoline.

Inground trampoline kopen?
Wilt u nou graag een inground trampoline kopen of ergens vertrouwd bestellen dan heb ik voor u de beste website waar je trampolines kunt kopen. Magic circle trampolines is “de” website voor uw trampolines. Bekijk de website eens en je zult een perfecte webshop vinden op het gebied van trampolines. Alle maten en vormen zijn beschikbaar dus ook een ovale trampoline of een rechthoekige trampoline.

Leave a Reply